Klubbfakta

Vaccination

Stenungsunds BK är en brukshundklubb med ca. 300 medlemmar och är belägen i Toröd, Jörlanda.

Klubben har många hundaktiviteter för sina medlemmar t ex hundägarkurser, agilitykurser, rallylydnadskurser, bruks- och lydnadsprov, etc.

Stenungsunds BK är mötesplatsen för så väl veteraner inom Svenska Brukshundklubben såväl som nyblivna hundägare. Torsdagskvällar har vi öppet hus för alla medlemmar och som regel är även klubbköket öppet för den som vill fika och prata hund.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Klubbens P-giro: 791647-1

Stenungsunds Brukshundklubb

c/o Monica Sporre

Bergåsv. 10

444 61 Stora Höga

MEDLEMSKAP

För att delta i våra aktiviteter krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb i Svenska Brukshundklubben (SBK), så medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.

Medlemskap i SBK innebär bl. a att man får dels SBK-förbundets tidning, Brukshunden (6 nr/år) och dels Stenungsund Brukshundklubbs tidning Ylet (2 nr/år). Dessutom ger det rätt att delta i alla Stenungsund Brukshundklubbs aktiviteter (t ex hundägarkurser), prov och tävlingar, även prov och tävlingar arrangerade av någon annan brukshundklubb.

Medlemskapet innebär också att Du är försäkrad när Du deltar i någon av våra aktiviteter. Vidare får man som medlem också tillgång till ett antal medlemsförmåner - läs mer om detta på SBK-förbundets hemsida!

Medlemsavgiften består av två delar; dels en förbundsavgift och dels en avgift till din lokala brukshundklubb. Oavsett vilket medlemskap Du väljer är Du fullvärdig medlem hos oss med allt vad det innebär att vara medlem i en ideell förening. Bl. a uppskattar klubben om medlemmarna är aktiva i vår klubb och deltar i våra aktiviteter!

Medlemsavgifter för Stenungsunds Brukshundklubb:

• Ordinarie medlem: 520 kr/år
  • Ordinarie medlem (om du betalar förbundsavgift till annan brukshundklubb): 120 kr/år.
  • Familjemedlem: 120 kr/år.
  • Ungdom: 300 kr/år - se nedan!

För ungdomar (7 - 25 år) har SBK ett specialerbjudande:

Ungdomar i SBK erbjuds ett dubbelt medlemskap!

De blir, för 300 kr/år, medlem hos oss i Stenungsunds BK och dessutom medlem i Stenungsunds Hundungdom.

Medlemskapet i Stenungsunds Hundungdom innebär bl. a att ungdomen får delta i alla deras aktiviteter såsom utbildningar, läger mm.

Intresserad? Ta kontakt med klubbens webkassör