Vägbeskrivning

GPS koordinater: N 58° 0' 20.42'' , E 11° 52' 24.35''

Norrifrån, från E6 Uddevalla:

Sväng av E6 vidavfart nr 90 skyltat bl a ”Stora Höga”.

Kör rakt fram i avfartens rondell, följ vägen ca 1 km genom industriområde och upp över järnvägsbro.

Tag vänster i rondell (nu är du i utkanten av Stora Höga samhälle)

Följ vägen förbi Statoil ut ur Stora Höga - fortsätt totalt ca 3 km parallellt med järnväg.

Sväng vänster vid skylt ”Toröd” och ”Brukshundklubb”

Följ vägen ca 3 km, där asfalten tar slut - sväng höger in på annan, rak asfaltsväg (skyltat ”Hundklubb”).

Följ asfaltsvägen ca 200 m till stor grusplan (vid röd lada ”Jörlanda IF”) – parkera. Hundklubben ligger bortom parkeringen och tennisbanorna i skogsbrynet.

Söderifrån, från E6 Göteborg:
Sväng av E6 vid avfart nr 89 skyltat bl a ”Jörlanda, Stora Höga”

Följ vägen framåt ca 700 m (på vägen passerar du förbi i utkanten av Jörlanda samhälle)

Sväng höger vid skylt ”Toröd” och ”Brukshundklubb”