Välkommen!

För att delta i våra aktiviteter krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb i Svenska Brukshundklubben (SBK), och medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.

För att bli medlem klickar du på knappen Bli medlem. Du blir då omdirigerad till SBK och kan där registrera dina personuppgifter och välja Stenungsunds BK som din lokal klubb.

OBS! SBK centralt, skickar sedan ut en inbetalningsavi till er, ni ska med andra ord inte betala direkt till oss.

Medlemskap i SBK innebär bland annat:

• Man får dels SBK-förbundets tidning, Brukshunden (6 nr/år).
  • Rätt att delta i alla Stenungsund Brukshundklubbs aktiviteter (t ex hundägarkurser), prov och tävlingar
  • Rätt att delta i prov och tävlingar arrangerade av någon annan brukshundklubb.
  • Du är försäkrad när Du deltar i någon av våra aktiviteter.
  • Tillgång till ett antal medlemsförmåner – läs mer om detta på SBK förbundets hemsida!

Medlemsavgiften består av två delar; dels en förbundsavgift och dels en avgift till din lokala brukshundklubb. Oavsett vilket medlemskap Du väljer är Du fullvärdig medlem hos oss med allt vad det innebär att vara medlem i en ideell förening. Bland annat uppskattar klubben om medlemmarna är aktiva i vår klubb och deltar i våra aktiviteter!

Senaste info från Svenska Brukshundsklubben hittar du här.

Medlemsavgifter för Stenungsunds BK

• Ordinarie medlem: 520 kr/år
  • Ordinarie medlem (om du betalar förbundsavgift till annan brukshundklubb): 120 kr/år.
  • Familjemedlem: 120 kr/år.
  • Ungdom: 300 kr/år.
    För ungdomar (7 – 25 år) har SBK ett specialerbjudande:

Ungdomar i SBK erbjuds ett dubbelt medlemskap! De blir, för 300 kr/år, medlem hos oss i Stenungsunds BK och dessutom medlem i Hundungdom. Medlemskapet i Hundungdom innebär bl. a att ungdomen får delta i alla deras aktiviteter såsom utbildningar, läger mm.

Instruktioner för att bli medlem i Hundungdom och Stenungsunds BK

Klubbens bankgiro: 5295-1910

Sponsorer och samarbetspartners!

Toröd 130