Välkommen!

För att delta i våra aktiviteter krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb i Svenska Brukshundklubben (SBK), så medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.

Medlemskap i SBK innebär bland annat:

• Man får dels SBK-förbundets tidning, Brukshunden (6 nr/år).
  • Rätt att delta i alla Stenungsund Brukshundklubbs aktiviteter (t ex hundägarkurser), prov och tävlingar
  • Rätt att delta i prov och tävlingar arrangerade av någon annan brukshundklubb.
  • Du är försäkrad när Du deltar i någon av våra aktiviteter.
  • Tillgång till ett antal medlemsförmåner – läs mer om detta på SBK förbundets hemsida!

Medlemsavgiften består av två delar; dels en förbundsavgift och dels en avgift till din lokala brukshundklubb. Oavsett vilket medlemskap Du väljer är Du fullvärdig medlem hos oss med allt vad det innebär att vara medlem i en ideell förening. Bland annat uppskattar klubben om medlemmarna är aktiva i vår klubb och deltar i våra aktiviteter!

Senaste info från Svenska Brukshundsklubben hittar du här.

Medlemsavgifter för Stenungsunds BK

• Ordinarie medlem: 520 kr/år
  • Ordinarie medlem (om du betalar förbundsavgift till annan brukshundklubb): 120 kr/år.
  • Familjemedlem: 120 kr/år.
  • Ungdom: 300 kr/år.
    För ungdomar (7 – 25 år) har SBK ett specialerbjudande: Ungdomar i SBK erbjuds ett dubbelt medlemskap! De blir, för 300 kr/år, medlem hos oss i Stenungsunds BK och dessutom medlem i Stenungsunds Hundungdom. Medlemskapet i Stenungsunds Hundungdom innebär bl. a att ungdomen får delta i alla deras aktiviteter såsom utbildningar, läger mm.

Intresserad? Ta kontakt med klubbens webkassör Klubbens bankgiro: 5295-1910

Sponsorer och samarbetspartners!

Ordförande 0708-32 39 10
Kursinfo 0708-73 97 93