Stenungsunds Brukshundklubb

Stenungsunds Brukshundklubb en brukshundklubb som grundades 1972, och har idag ca 400 medlemmar och är belägen i Toröd, Jörlanda. Klubben har många hundaktiviteter för sina medlemmar t.ex. valpkurser, allmänlydnadskurser, agilitykurser, rallylydnadskurser, och spårkurser mm. Stenungsunds BK är mötesplatsen för veteraner inom Svenska Brukshundklubben såväl som nyblivna hundägare.

Klubbens verksamhet är helt baserad på ideellt arbete från våra medlemmar. Vi har allt ifrån kurser, tävlingar och utställning till skötsel av gräsmattor och fastigheter.

Vi är en lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben (SBK), specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Svenska Brukshundklubben har ca 290 lokala klubbar runt om i landet och 16 st rikstäckande rasklubbar. Organisationen har idag ca. 70 000 medlemmar. Här kan du läsa mer om Svenska Brukshundklubben.

Genom att bli medlem hos oss får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund samt en trevlig gemenskap. Välkommen ut och besök oss oavsett vad du har för hund eller vad du vill hålla på med. Du kan gå kurs, träna eller bara fika och träffa likasinnade hundintresserade människor.